yeah!

och då var vi framme på årets sista torsdag, känns braaa!
sen blir det nytt år, nya tag! kan behövas känner jag.
blir att försöka ta tag i mitt liv och rycka upp mig. blir iaf att försöka ta mig ut lite oftare med hunden på en liten springrunda, oh sen göra övningar hemma som jag känner att min rygg klarar av med tanke på att alla olika doktorer osv jag har träffat är något extremt sega på att ta tag i sina liv och få fram mina resultat, så jag någongång kan börja träna och fixa till min rygg. (förhoppningsvis)..
menmen.
dagen börjar mörkna.. och vem blir förvånad? blev dock ganska glad när jag kollade ut genom fönstret och såg hur mycket det snöade, men sen när jag kollade ut efter 5 min så regnade det ist, palla detta vädret.
har iaf allt planerat och klart till nyår, känns braaaa! även en klänning är inköpt, och ja jag är jävligt taggad inför lördag!
meeeeeeeeen nu ska jag snart käka.
peace
"if you just give me a little smile, you make my day"

TAGGA NYÅR

som sagt så är det snart nyår. tagga råååååå!
imorgon blir det att leta nyårsklänning med min ängeeeeel! får bara vänta tills hon kommer hem, den ungen bara lämnar mig.. menmen, sen är hon bara miiin! mihihihihi. sweetes.
det här lovet har varit bra än så länge iaf.
det var en bra jul osv, fick en massa julklappar som jag blev väldigt glad för. myckt gott och roligt sällskap gör en jul på topp! avslutade kvällen med en omgång alfapet, och sen ville emma ha med mig till kyrkan, alltid lika fint när det är julnattsmässa (:
menmen,
på juldagen blev det att åka till pappa och fira lite jul där,
sen på kvällen fick jag äntligen träffa min efterlängtade pelle, gud i helvete vad glad jag blev. ville inte sluta krama den grabben, men stod och pratade ett bra tag, sen skulle han dra.
får hoppas att jag får träffa han snart igen. typ iaf om två månader kanske om inte tidigare (:
men jaaaaaaoo..
vet fan inte vad jag ska skriva mer.. men ha d gött så hörs vii.
peace
if you are happy, i am happy

6 dagar kvar..

och som sagt så är det nu bara sex dagar kvar till julafton..
har verkligen inte direkt någon julfeeling ännu, men nu när snön kom igår, så är det bara att hoppas på att den ligger kvar.
med tanke på att det är både julgran och julklappar som gör hela grejen med att man får julkänsla. men med tanke på att vi inte har skaffat oss någon julgran än.. och inte har inskaffat oss alla julklappar än, så har jag ingen julfeeling. lite smådrygt.
menmen,

igår vare party som gällde.. skulle egentligen bara chillat med sötes, men nej. blev inte sååå.. såå drog mig vidare till Trädet ist, där Johan hade födelsdags fest, då han fyller år på onsdag (: grattis i förskott!
men drag var det som vanligt, men jävlar vad fölk det var! harreguuu. haha
men på torsdag blir det att tagga igen! då blir det blidsberg med gött folk!
blir nog förhoppningsvis en bra början på jullovet!
men jaaaoo..

ha d gött.
peace


sweeet

mehehehehehe. så det kan gåå,
tidan bara rinner iväg ibland när man har roligt..
ska inte försäga mig allt för mycket nuu
hhihihi. så knasigt det kan bli.
goooosigt.
sweetnes
haha nee nu räcker det...

and here we go again

blev juh då som sagt ingen blidsberg igår.. synd var väl det när man väl hade taggat jeevel.
menmen, det löste sig väldigt bra igår iallafall, blev lite party ändå. helt okej!
jävla väder bara, kan det inte bara snöa så att det är snö till jul osv, inget jävla snö blandat regn är okej, bara massa slask osv, hur kul är det på en skala då? inte så jävla populärt..
aja.. ingen idé o klaga med tanke på att man inte kan göra så mycket åt det.. löser väl sig.

idag blir det bara att ta det lugnt med tanke på att varken jag eller emma är så jävla friska.. (:
så blir o dra ner och käka på stan sedan och sen blir det myskväll efter emma har pluggat ett tag, iiih myses.

och nästa vecka blir det att försöka ta mig igenom skolveckan.. får se hur många dagar jag pallar, menmen. kan inte ligga hur mycket som helst efter känner jag.
jaaajaaa,

peace.


loves ♥

minnen ♥

onsdagen den 7/12

var fest i fredags, rooligt var det, förutom att jag var en massa sjuk, så satt mest i en soffa och frös, men jag hade mina underbara vänner som brydde sig om mig. tack för det ! fast sen kände jag mig riktigt usel så fixade skjuts hem, och lika bra var väl det.
såååå har stannat hemma från skolan nu måndag tisdag och sen idag, är en jävla massa förkyld osv.. men imorgon blir det skolan, med tanke på att det är mässa, så är det inte så ansträngande att bara stå och försöka vara trevlig (: fast innan skolan så ska man självklart till doktorn för att kolla ryggen ännu en gång, har lyckats få ännu ondare nu när jag har hostat en jävla massa..  och sen fredag får jag väl försöka stå ut medskolan oxå så jag sen kan festa gärnet med min finaste och några till, blir skoj!

har även bokat två platser till mig och min ängel den 16/12, blir att se på sherlock holmes 2 här på folkan ((: sköööj,

ne nu blir det att leta upp mina halstabletter innan jag tar livet av min hals....


bara för att jag vill ha sommar och åka till ungern och bara ta det luuuugnt!
muuuums!

hoppas vi stannar tre veckor nästa år iaf... då vet vi emma, vad vi ska ta och gööra :)) bara chilla och ta det luugnt! mumms


RSS 2.0