Sööndag.

såå var det söndag.. har egentligen inget att tillägga där menmen.
Lovet har väl gått hyfsat långsamt/fort? funkat för min del iaf. har knappt gjort något..
Har iaf varit och träffat bästa Emma, det var juh ett tag sen i sågs. men hade det jätte mysigt som vanligt. :)
Blev även en massa sommarminnen prat, yey inte dumt! Vill ha sommar så vi kan hitta på en massa roligt ! menmen, inte så jätte långt kvar, eller är det det?
Dum som jag är kom igår kväll på att jag har nationella prov i svenska nu denna veckan som kommer, har även ett hälsaprov.. har jag pluggat? ne jag har juh inte det.. så drog igång datorn så fort jag vaknade vid halv tio. så det är juh bara o plugga på! det viktigaste är min power point till svenskan. blir inte den klar, ja då är jag körd.. Men det är väl bara att ta och inse att denna söndag och imorgon måndag kommer bli pluuuugg.. men så blir det.
Har även glömt bort vad det är som är till hälsaprovet, Bra där Jennie! helvete, kööööört. Men bara o Bita ihop!
Vill även ha Maj. Dagen efter att Ulricehamns 3: or tagit studenten, är det juh Grönahögs Marschen. Så får hoppas på bra väder och ett glatt humör för att göra marschen rooolig! Men det blir nog bra! inte dumt inte dumt alls :)
Måste även imorgon hitta någon som vill färga mitt hår.. hum, får väl se om någon är sugen (: hade jag inte haft så ont i rygg, nacke, armar, skulderblad osv, så skulle jag kunna göra det själv, men nu går ju dock inte det.
peace.
Gud vad jag älskar den här hunden!
Kör på den gamla vanliga färgen.. men nästa gång blir nog en nyans rödare tror jag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0