Måndaag.

Hellyeah.
Det är måndag som sagt, vilket suger och a.
men snart är det dags för ett långt lov, inte Dumt! får väl se vad som händer då. Åka ner till Halmstad och säga hej kanske? ;) haha.
Ne och får väl se sen om jag kanske får följa med Emma och Jacob till Elmia i helgen. Går inte det så får jag försöka fjäska in mig hos nån annan. Vill verkligen dit juuu! damn.
Menmen, sååå om det är någon som har plats över isf får du/ni gärna säga till, jag haffar! :) men hoppas på att jag får åka med Emma och Jacob :) vore skoj!
Vill självklart även ha sommar snart. All denna längtan asså :( . Vill börja använda mina sommarkläder och mina skor osv.. menmen, bara att bita ihop.
Har även bestämt mig för att sen när det är varmt ute, till och med på morgonen, iaf hyfsat varmt, så ska jag ta mig en spring runda innan skolan varje dag :) med tanke på att jag även försöker så gått jag kan med att ligga i med min sjukgymnastträning. den är inte dålig asså. Speciellt inte när man inte är van att börja träna alla små muskler i t.ex. mage och rygg, vilket man alltid ska börja med för att få det bästa resultatet efter intensiv och målriktad träning. menmen, jag kommer snart igång ska vi se!
Men nog om det.
Nu ska jag ta och kolla klart på Svensson Svensson säsongerna :)
Peace.
Inte dumt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0