Niice

börjar med att tacka min fru som har fixat min blogg :) tusen tack, snyggt blev det!
hon har även bjudit in mig till ålle som är den nionde mars.. hoppas verkligen jag kan dra dit bara! eftersom jag fyller år dagen efter och min morbror + kusin kommer ner hit på fredagen där.. men om jag har skjuts hem på natten där så borde det ju inte vara några större problem eller? jag hinner juh träffa dom en stund på fredagen tror jag iaf. och sen är jag här ner dom går upp och ska sjunga för mig. fast jag kanske som sagt försvinner på lördag kväll igen.. men det är inte bestämt än. kanske kanske inte. gör jag inte det, så bordet det juh inte vara några problem alls tycker jag allt! bara att jag ska hitta någon som vill köra mig från Falköping till Ulricehamn mitt i natten. fast bensinpengar får den om han/hon är snäll!
vi får se lite. skulle vara sjukt kul!
Sitter iaf här utan ett korrekt internet.. vårat bredband har damp så snor grannens lite.
har suttit och kollat i nya ellos katalogen, mums en massa sommarkläder som jag ska ta och beställa snart! såå sugen! sen är det bara två high heels som jag vill ha med, sen är jag nöjd på den fronten! känns braaa.
Ska även skriva ett "personligt brev" för att söka sommarjobb. behöver det i sommar nu om jag ska kunna åka utomlands. och det är aldrig fel att jobba typ hela sommaren för att sen ha lite kosing att ha skoj med! (:
blir nog bra.
damn sitter just nu och lyssnar på musik, partymusik.. vilket gör att jag verkligen är sugen på att fiiessta! och när nästa fest är det vet man juh aldrig, om det nu är någon denna helg kanske? vem vet. ska kolla om Frugan vill släpas med mig några dagar innan jag åker till kusinerna! skulle inte vara fel. var längesen jag träffade den pinglan nuuu ):
jaja får se hur det blir (:
vill ha sommar så in i helvete just nu. satt och diskuterade det med julia på jobbet innan att jag bara längtar tills minusgraderna minskar så att det går mer mot plushållet så man ser hur snön sagta men säkert smälter, hur det droppar från hustaken och sen när man börjar se lite gräs här och där, MUMS! vill ha vår/sommar nu.
men ska måla naglarna nuu.
peeace
vad sägs som en emma och jennie bildbomb? ni har inge val.
haha gooooes!
puss på dig min älskade fru ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0