snö och sol

yeye, har inte kunnat blogga något med tanke på att jag inte har något internet osv.. men får låna ullis dator just nu, så tänkte att jag lika gärna kunda snappa in ett inlägg lite fort isådär.
det har varit underbart lugna dagar här uppe, vilket har varit väldigt skönt. Ingen hund att gå ut med, ingen syster att bråka med, inget vaknande tidigt på morgonen utav att maskiner river gågatan.. så ja, jag har det mycket bättre här uppe.
men det ska även bli skönt att komma hem på söndag. Saknar Mezzikorven såå.
får se HUR jag kommer hem, haha. Mamma smart om inte kollat klart det där än, menmen, antingen buss eller tåg. Tar jag tåget så kommer jag inte bli förvånad fall det kommer vara massa sent om vädret kommer vara så om det var varit nu i några dagar.. då kommer man la antagligen få besked av dem att tåget stter fast i en sndriva och det blir försenat massa timmar.. menmen, får väl se hur det hela slutar. på något vänster så kommer jag iaf hem på Söndag :)

Här har det som sagt inte hänt så mkt. Hämtade Emilia vid henne skola igår, och gör detsamma idag, fast klockan ett. Har lovat barnen att vara ute och leka med dom i snön idag, och det passar juh bra med tanke på att det är 0 gradit och sool! härligt! :D
hehe, menmen, nu nart ska ulli ta och åka till jobbet, och jag ska ta och fixa till mig lite, så att jag är redo för att hämta Emilia och sen få med mig Alexander och Emilia ut för att leka i snöön :D haha, barn på nytt!

Igår va jag nere vid STOPP-affären, var uppe på Intersport för att leta träningskläder, hittade dock bara ett träningslinne, men snyggt var det och är nöjd med köpet :)
så när jag kommer hem och mamma får sin andra lön, ska vi ne till team sportia hemma i stan för tt hitta ett par träningsbyxor :) sen är det bara att invänta våren, så man kan börja dra ut och springa så man slipper gymmet, vilket jag helst vill undvika. har bra övningar på mobilen och har även min sjukgymnast som jag snart ska till för att gå igenom det mera (:
har bestämt mig för att köra lite på egen hand nu så FORT våren kommer till sverige och plusgraderna börjar dra på sig. Då blir det Ut och springa varje dag, inkl övningar hemma varje dag, och även äta nyttigare och allt sånt där (: ska även ta och säga till min syster så att hon kollar med sin kära pojkvän om han kan fixa ett program med allt det där (: vore awesome, så har jag det klart när våren kommer :)
Ska även ta och börja mjukstarta lite :)
meen nu måste jag börja fixa till mig lite, så får vi se när nästa inlägg kommer, men i värsta fall så bloggar jag när jag är på väg hem, får då har jag garanterat internet :)
PEACE

just accept me for the girl i am, just belive me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0