Torsdag, snart helg.

Yes, snart helga alltså. Och med det så har man juh som sagt sommarlov. Inte dumt alls.
Dock trist att det ska vara dåligt väder. Men man får passa på när det väl är fint väder som det var igår och är idag. så ska ta och lägga mig ute i solan snart på balkongen och blir lite brunare och fräshare tills imorgon :) Inte dumt alls.
Dock så försvinner juh fan aldrig min jävla förkyldning,....... meeen yeye får la bara bita ihop och göra det bästa utav situationen :)
Blir iaf att fira Midsommar här i stan med gött folk. så är ni här i stan  och har lust o ses, äre bara o höra av sig :)
Hörs, Peace.
bild i repris.

Mezzi två år.

yes, godmorgon people. Det är idag den 6/6 vilket betyder att det är Sveriges nationaldag.
Och det är även så att min älskade ängel till hund fyller två bast idag. Herregud vad tiden går fort. I augusti har vi haft honom i två hela år. Känns det verkligen inte som. Kommer ihåg när vi var påväg hem från Ungern, vi hade stannat över två nätter i Tyskland och sista dagen där när vi skulle åka hem ringde min kära mor. Hon frågade om jag var sugen på att skaffa hund. Ja men självklart ville jag det. Blev överlycklig. Så mamma sa att hon skulle tänka över detta. Och självklart när jag kom hem en dag senare så möter jag en liten söt Jack Russell Terrier. Aldrig sett något sötare. Höll på o dööööö! Världens bästa hund är han. Kan verkligen inte tänka mig hur det skulle vara idag om vi inte hade skaffat honom. Allt skulle vara mycket tråkigare och antagligen mycket depp.. Men har man en hund hemma som alltid peppar en och som alltid finns där, är det svårt att hålla leendet tillbaka, även fast man fäller en tår eller två. Han kommer alltid o piggar upp en. Så jävla bäst är han.
Så tänkte vara lite jobbig och slänga upp en liten bildbomb på honom sen.
aja.
Igår hade vi tacomyskväll ute i Trädet hos systrarna Söderblom. Det var helmysigt och verkligen skoj. Något vi får ta och göra om. efter det följde jag med nadja upp till Pontus för att vara lite social. Vilket ledde till att vi satt och snacka kanske väldigt länge. Tjejsnack är inte dumt. Blir att vara med Nadja idag med, Myys.
Peace.
första kvällen.
sötnos.
haha liten koorv.
Älskar den här hunden så himla mycket. Han är bara bäst. Bästa Mezzi som finns! ♥

fredagen den 1 juni

Ajjemen, då var det sommar! eller a, vädret har la kanske inte hunnit ikapp ännu, men det kommer :)
det är iaf som sagt den första Juni, vilket betyder att det är tolv dagar kvar innan vi slutar här i stan :) härligt.
Är ledig idag oxå. det är inte dumt att gå på gymnasiet såhär innan sommarlovet. Var ledig i onsdags oxå. inte dumt. Men är faktiskt duktig idag som håller på med mina sista inlämningar. det går la sådär.. menmen, bara o bita ihop (:
Ikv blir det att umgås med härliga människor, Min käre klasskompis fyller år imorgon, så ska upp o fira han idag ist :) blir skoj.
annars blir att bara ta det lugnt i helgen tror jag, som vanligt..
Meeen. nu ska jag nog ta och plugga vidare. Ska hinna med o baka osv sen med. måste välja kläder med.. alla dessa klädproblem.
peace.
haha dör. Bild från Grönahögs Marschen. Kom ju i mål, så varför inte vara glad?

RSS 2.0