haha BAM

yeye nu är det så att jag inte har bloggat på ett bra tag med tanke på att jag helt enkelt inte har orkat.. menmen, får väl kanske börja ta upp detta igen känns det som..
har iofs inte hänt mycket sen senast.
har varit i borås med några brudar från klassen där jag handlade upp mitt presentkort på HM för 500 kr, pluss att jag var tvungen o lägga till 77 spänn.. hm.
så får hoppas att det snart blir sommar så jag kan använda mina härliga sommarkläder (:
var ju riktig skönt igår. satt ute nån timma och fick såklart färg, hhihi, tycker om det där mad att känna att man inte behöva känna press o gå till sollarium innan sommarn är här, för så fort det blir tillräckligt varmt och solen står som högst är det bara att sätta sig ute nån timma så har man början på bra färg sen när det blir varmt och sommar! inte dumt!
ja vad har jag mer gjort.. varit i skolan som vanligt.. vill ha tillbaka min praktik..
menmen, den här veckan och sen måndag tisdag onsdag och torsdag med nästa vecka, på långfredagen blire början på ett långt påsklov! mums me like!
Har lovat min far att komma ut och hjälpa till med båten på lovet, så lika bra o hålla detta så den är redo för att slängas i sjön så fort den säsongen börjar!
Lördagen den 7 funderas det på om man ska till elmia.. hm, skulle vara riktigt roligt! måste bara klara upp vem man ska dit med. far ska juh dock dit, men vet inte om dom har plats.. och vill hellre det med mina vänner! :)
så får väl se vem som är sugen.
har även skickat efter körtillstånd, så förhoppningsvis på fredag ska det komma i brevlådan med en blankett om synkontroll oxå. bara bra att jag ska kolla den, har inte gjort synundersökning på länge nu..
men snart blire gjort, och kommer inte bli förvånad fall jag måste ha glasögon/linser när jag ska köra bil sen..
Men det tar vi dåå!
Idag blev det att vara hemma.. min mage och rygg har sin dåååliga dag. Balle vad jag hatar detta. menmen, bara bita ihop och a.
Har iaf gjort mina inlämningar som var lite sena.. men nu är de inskickade! meheh.
så funderar på att börja på mitt nationella delprov A i svenska senare.. hm, får se om jag orkar detta.
Måste bara tillägga att jag saknar min Underbra fru EMMA något enormt mycket.. har inte träffats på bajslänge :( måste ses snart! miss you babe ♥
peace.
me love you

Kommentarer
Postat av: emma

Saknar dig med bästa <333333333

2012-03-26 @ 20:08:16
URL: http://emmmalindell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0