Dagen innan det smäller

Hej och håå. sådär ja, nu är snart studentveckan över.
Tycker att studenterna har klarat den här veckan bra. Rolig studentkamp, riktigt fin Bal, trevligt kalsongrace och imorgon är det deras tur att springa ut :D
haha jaja, det löser dom nog fint, de har iaf haft jävligt tur med vädret! härligt!
Blir att ta en tur upp till skolan imorgon för att kolla läget :) Har lyckas dratt med mig Johanna, inte dumt alls!
menmen...
snart blire att gå ut med bästa hunden, sen blire nog bannemej att vila lite tror jag. Om jag ska orka med en kväll med fina människor så behövs det nog :) BLir att chilla nere vid skottek med lekar osv! inte dumt :)
vädret är inte dumt iaf :)
peace.
love summer.

Go dag.

seg som vanligt, men vem bryr sig?
jaja.
Det har iaf varit en bra långhelg.
speciellt idag. har varit på "utflykt" borta vid sjögunnarsbo. Tog med oss Mezzi så han fick springa av sig och stojja omkring lite. Han tog även några dopp, vilket jag oxå skulle göra egentligen, men det var för mycket folk där (två familjer). men badade iaf upp till knäna vilket jag nöjde mig med :)
Efter det blev det klädombyte och sen åka och fixa lite grejer tills ikv, med tanke på att vi självklart har grillat :) det var gott, men såklart så är finns det ingen grillning som slår pappas. Det bara är så. Så underbart gott blire när han grillar! så ska la ta och sno hans recept på marinad osv, så att det blir nästan lika gott som näär han grillar nästa gång :D
Nu ikv blir la att chilla lite :) ska försöka fixa till min engelska med, med tanke på att den ska vara klar och inlämnad imorgon.. menmen :)
Var även på bio igår. Anton frågade om jag ville följa med honom och Oliver o Jesper. Självklart ville jag det. Så det blev att dra till borås igårkväll för att glo The Avengers i 3D :) bra var den iaf! Så tack för en trevlig kväll pojkar! :)
Peace.
gänget samlat på balkongen.
inte dumt för fem öre :)
haha söööta vi är.

Godnatt

Yeye, funderar på att ta och nana lite, är rätt trött asså..
fast ska la ta och gå ut på kvällskiss med mezzikorven (: blir nog även o ta en liten mackutt på det med.
Men har iaf lyckats noppra till mina ögonbryn, då jag har slarvat med det rätt grovt ett bra tag.. men nu så, ska jag förska hålla det så här :)
men peace and godnight.
älskade hund.
hyffsad bild iaf på resultatet.

Hej, jag tycker om dig.

Jag tycker om dig min mest älskade vän.
Du betyder jätte mycket för mig.
Emma Johanna Lindell.
Jag älskar dig frugan. ♥
Allways together, you and me.

just listen, and you can hear my whisper

helgen har varit bara bra. Igår var det cruising i Tidaholm som gällde. kul var det. första cruisingen iår. Härligt! Dock blåste det fan halvstorm ute.. men vafan, har man en bil o sitta i på ströget så gör det ju inget (: men senare mot kvällen började det avta, så det var som skönast runt tio elva tolv snåret tror jag. Tr'ffade även min älskade fru, visste inte att dom skulle dit ändå, med tanke på att min mobil har crazy dööd.. men fick ha fars telefon hela kvällen om det skulle vara panik :)
menmen, kom hem sent iaf. och nu sitter jag här hemma i stan på balkongen och chillar i det kall/varma vädret (: känner att jag behöver lite luft idag, med tanke på att det har varit hyffsat fint väder, o jag har bara legat inne och sovit framför datorn.. men inte dumt de heller. så ska la in och fixa mina kläder snart ._.
yeye, just nu är det bajs kallt, men ändå har jag solen rätt i nyllet.. måste det blåååsa så? :( blir arg.
peace out.
bild från Kreta -09

Fredag.

hej och hå och det var fredag igen.
har varit riktigt skön vecka, fint väder och inte många skoldagar.
idag återstår det la att vara hemma och chilla med familjen. Jimmy fyller år, så blir tacos ikv :)
mums.
Imorgon blir det att dra till Tidaholm med far och Emilia. Det är juh cruising där. blir skoj! får hoppas att jag stöter på min underbara fru, antar att vi säkert kommer att göra detta.
menmen, tillbaka till jobbandet snart kanske?
peace.
inte dumt.
bild från w&w i somras.

RSS 2.0