Go dag.

seg som vanligt, men vem bryr sig?
jaja.
Det har iaf varit en bra långhelg.
speciellt idag. har varit på "utflykt" borta vid sjögunnarsbo. Tog med oss Mezzi så han fick springa av sig och stojja omkring lite. Han tog även några dopp, vilket jag oxå skulle göra egentligen, men det var för mycket folk där (två familjer). men badade iaf upp till knäna vilket jag nöjde mig med :)
Efter det blev det klädombyte och sen åka och fixa lite grejer tills ikv, med tanke på att vi självklart har grillat :) det var gott, men såklart så är finns det ingen grillning som slår pappas. Det bara är så. Så underbart gott blire när han grillar! så ska la ta och sno hans recept på marinad osv, så att det blir nästan lika gott som näär han grillar nästa gång :D
Nu ikv blir la att chilla lite :) ska försöka fixa till min engelska med, med tanke på att den ska vara klar och inlämnad imorgon.. menmen :)
Var även på bio igår. Anton frågade om jag ville följa med honom och Oliver o Jesper. Självklart ville jag det. Så det blev att dra till borås igårkväll för att glo The Avengers i 3D :) bra var den iaf! Så tack för en trevlig kväll pojkar! :)
Peace.
gänget samlat på balkongen.
inte dumt för fem öre :)
haha söööta vi är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0