Hos den bästa.

söndag söndag söndag.. yeye, 
måndag imorgon, mindre skoj, men vafan ska inte till skolan iaf. Har idrottsskola, härligt.
och på tisdag är det studiedag såå ska alltså inte till skolan förrän onsdag, funkar bra det med. 
Sitter iaf nu hos min goding. Varit här sen i fredags, som vanligt. Heeelt okej! mysmys.
stannar tills imrgon så får ta 10 bussen in imorgonbitti. 
måste bara nämna att jag saknar min frugis. ska allt ta och väldgästa dig på jobbet en vacker dag! när du som minst anar det...! hiho. Vad sägs som en omgång i mario snart igen?! måste bli bättre på skiten! haha.
Peace.
gud vad jag saknar den där hästen. den tiden jag var som gladast, får tårar i ögonen bara jag tänker på hur underbart det var :') ♥
Bra jag har träffat dig Martin, du gör mig mer lycklig än jag nånsin varit, ♥

Tisdag har jag hört

hoppalahåå. 
Tisdag idag, vilket betyder att jag hade utvecklingssamtal idag. gick bättre än jag trodde. Ligger inte efter med nått, vilket är väldigt skönt. Annars har det varit en rätt chill dag.
Imorgon är det onsdag, vilke betyder att då är det bio som gäller med en massa brudar. Blir att kolla på Breaking Down, part 2, det är premiär så blir nog rätt fullsatt tror jag, men har bokat åtta platser sååå det är inte fel det.
Sitter även och försöker hitta en säng.. inte lätt nånstans, jävlar vad en säng är dyyyr. menmen, måste ju ha en så det är la bara o leta vidare. 
 
Måste bara säga att Martin, du är den bästa, jag tycker om dig bara mer och mer för var dag som går. Inte en jävla aning om du läser min blogg menmen. Är så glad att jag träffat just dig, du gör mig riktigt lycklig. Finns inte ord för hur mycket jag gillar dig, Du är mitt hjärta, glöm inte det ♥
Peace.
Martin ♥

Fredagen den 9/11

Freedag. äntligen! 
haft en helt okej vecka faktiskt. 
Började med att vi inte hade någon skola i måndags då vi ska ha idrottsskola i några veckor framåt nu, awesome.
I tisdagshade de felsta en lektion, men själv hade jag två, slutade halv tolv eller vad det var, så kom hem rätt tidigt vilket var skönt. Åkte sen till bästa Martin, och eftersom jag var ledig i Onsdags så kunde jag få sova ut lite extra med den jag tycker om mest. Dock skulle han iväg på förmiddagen, meeen passade på att sova lite till.
Igår och idag har/är vanliga dagar, lite drygt eftersom det är de två mest fullspäckade dagarna under veckan, men vafaan, man får la härda!
Blir att åka till Godingen ikv, underbart att få vara med honom hela helgen. Det blir nog bara att ta det lugnt o mysa,  har varit tillsammans nu i två månader, kanske inte är så länge, men de två egentligen tre bästa månaderna på läääänge! Hoppas verkligen på en massa fler. Tycker verkligen om dig Martin, du är den bästa mitt hjärta ♥
Peace.

Hos den bästa

Yeah, då har man äntligen kommit hit, Saknat honom såå! 
Stannar här tills måndag, och eftersom det inte är någon skola och jag inte börjar idrottsskolan förrän på eftermiddagen, så kan jag sova ut lite extra på måndag, det tackar man inte nej till!
Kommer kännas konstigt på Tisdag då det är en vanlig skoldag, och eftersom jag inte varit i skolan på typ två och en halv vecka om inte mer, sååå kommer det vara knas o komma igång igen. Men bara o härda antar jag. 
Fick även med mig mor ner till Nille, äntligen! Bra affär det där, tror det kommer gå väldigt bra för dom, det är en massa människor där varje dag som jag ser iaf, och det är hyffsat billigt med, inte dumt det. 
Jag var sååå nära på att köpa årets första chokladtomte.. men fick hejda mig, får la vänta mer till jul känner jag, kommer bara sakna julen mer om jag köper en sån. 
Peace!
you are the one. keep smiling, if you smile, i smile.

Yeah.

Har inget o skriva direkt.
Saknar min Martin en massa, men får träffa honom imorgon äntligen!
Sen så ska jag kanske äntligen få köra idag, får se vad som händer. 
såååå PEACE.
Människans bästa vän,

RSS 2.0