Mys med bästa

Får börja med att svara på en kommentar. Frugis, saknar dig riktigt mycket! Det är sorgligt detta! Men vi får hoppas på att vi kan träffas nästa lördag. Vi har så mycket att ta igen, vi får fixa detta på bästa sätt! Älskar dig bästa frugan ♥
 
Yeahyeah, vart ska man börja.. har inte så mycket o skriva... men var ledig från skolan igår iaf, härligt. Tillbringade den mesta delen utav dagen med Bästa Johanna. mycket snack som vanligt blev det. På kvällen blev det mys med popcorn och bästa hunden framför X Factor. funkar det med.
Har även slutat ta hand om den bästa Goodie.. Fyfan. när jag skulle säga det till ägarn, tårarna bara rann. Det var så himla härligt o vara med igen. Att sitta i sadlen och jobba musklerna av sig. Det var alldeles för längesen, och sen när man väl börjar med det så får man bara hålla på med det man älskar i drygt en månad sen måste man sluta. Fyfan säger jag bara. Får vänta tills jag fyllt 18, då har jag mer o säga till om och förhoppningsvis får jag mitt körkort så fort som möjligt. Det underlättar något enormt då. Yssa blir nästan tårögd bara jag tänker på hur underbart det var att få hålla på med det man verkligen älskar. 
Idag var det självklart höstmarknad på stan. Massa massa människor var det där såklart. Tog modet till mig och gick ner på stan med syster och Kenny en sväng. Köpte godis till mor och till mig själv såklart. Standardgodis från en marknad är ju en såndär godisklubba. Fick bli en blå denna gången, inte dumt det. 
Just nu sitter jag hos min goding, stannar här till måndag. Myses. 
Peace. 
you are the one who makes me smile. you are the best. 
Älskade hund, du är bäst Mezzi ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0