sjuk, sjuk, sjuk..

Yeah. Då har man varit sjuk nu snart i en vecka. Tvingade mig själv till skolan i måndags och i tisdags.. men igår vart det värre så stannade hemma då. Är även hemma idag och ska vara hemma imorgon med. 
Men i helgen nu så blir det Mösa vare sig jag är frisk eller inte! ska bli skoj, det är även Blidsberg på kvällen sen, så blir awesome. Ska inviga mina blåa skor, äntligen! 
och sen blire att sova hos godingen från lördag till måndag. Myys.
Nästa onsdag blir det att äntligen gå den där förbannade handledarkursen med Emilia så jag får börja köra. 
 
Har även beställt ett par skitsnygga stövlar som jag får början på nästa vecka. Awesooome. 
neeee om man kanske ska ta och dra sig tillbaka i soffan med en kopp varm choklad och glass med äpple.. standard. Och lyssna på allt tjöt på stan som kommer framstå nu under kvällen eftersom det är tjejkväll på stan. Hade gärna velat gå omkring därnere jag med.. meeen får stanna kvar här inne och kolla ner på alla ist.
Peace!
Saknar dig något enormt, frugan! ♥
Haha sweet♥

Monday morning.

It was crazy like hell i fredags. Haha dör. 
Börja bra, fortsatte bra. Bästa var när man står i köket och så kommer tre godingar inspringande, Lovisa och Micaela kommer in med plastpåsar på huvudet och efter dom kommer min kära goding. Gudans vad glad jag blev, massa överraskad blev jag. Kändes iaf bra att ha han där. Slutade med att jag åkte med honom hem, såå har fått vara meed min gose hela helgen. Awesome! 
I lördags började dagen dryyyyygt... Men blev bättre när han tog med mig till Borås senare på kvällen. Började med att vi käka pizza och sen vart det biomys som gällde. Skulle kollat på Modig, men det blev ParaNorman ist. Bra var den iaf :)
Efter det åkte vi hem till honom men fortsatte sen hem till mig. Och igår åkte han hem. Men ska till honom ikv igen och sen ses vi imorgon eftermiddag igen. 
Menmen.. nu sitter jag här i skolan, förkyld och har min enda tretimmars lektion. 
Peace.

Freedag.

Yeman, då var det fredag.
Äntligen. Har haft utbildning två dagar nu, så är rätt slö nu.
Men ikväll blire party! Äntligen, för länge sen jag festade nu. yssa. Men ikväll då jävlar! Så får hoppas att det blir lyckat, det tror jag iofs, det är juh gött folk man ska vara med. Ska upp och rida först med, så blir nog en bra dag!
Imorgon blir det att vara med bästa godingen, ih längtar. Saknar Honom massa!
Peace.
Bästa Goodie!
De tre sista bilderna är från kreta -09
Saknar något enormt! 
Älskar dig Nadja ♥
Bilderna fick olika storlek jag vet.
 

Hoppalahåå.

Har haft en helt toppenbra dag idag.
Började med att igår efter att jag och syster kom hem från Gnesta, så kom min goding hit. Han stannade tills idag. Så vaknade upp jämte honom vilket aldrig är fel. Alltid lika underbart!
Vi hade en alldeles egen dag i skolan idag från åtta till kvart över två cirkus. Lyssnade först till en snubbe som jag inte kom ihåg namnet på, men han var go och lyssna på. Sen kom Annika Östberg och pratade om sitt liv. Det var väldigt bra. Det var väldigt gripande att lyssna till henne. Sen avslutades dagen med den som jag verkligen längtade efter att få se Live! ÖZZ NÛJEN! Såååå jäävla grymt var det! Blev helt till mig när han gick förbi oss och skulle börja. Aldrig skrattat så mycket på länge! tårarna bara rann!
Så sitter just nu och kollar lite när han har sina föreställningar.
Grymt kul var det iaf!
Och bara så ni vet är jag med i tidningen med min vän! I STT sista sidan! på torsdag eller nått!
så kommer man hem till en nyklippt snygging! dagen kan juh inte bli bättre! Får väl se när vi ses nästa gång, helgen kanske? hoppas det iaf! Saknar honom redan.
Peace.
 

RSS 2.0