9 Augusti.

Tiden går fort. Redan den nionde.. snart skola. Ska dock bli roligt att träffa alla och påbörja det sista året! Denna gången är det min tur att gå balen, vara med i studentkampen och självklart ta studenten. Längtar gärnet.
Har även ett mål som lyder så att jag ska ha körkort innan nästa år, vilket betyder att jag har hela hösten på mig. Men jag kommer klara detta!
 
Orkar inte skriva om vad jag har gjort sen sist.
Igår bestod dagen iaf av massa bilåkande. Gick upp tidigt då min älskling skulle opereras. Äntligen! Problemet är bara att han måste hoppa på kryckor i 6 veckor, och inte stödja på foten, vilket betyder att det inte bler någon miniresa till Danmark nästa vecka.. synd det! 
Jag fick iaf leka personlig assistent på Gekås igår, körde runt Martin i rullstol. Tyckte själv att det gick väldigt bra! 
Vi hittade många fina grejer, även Mezzi fick en massa nya fina grejer!
Till mig själv köpte jag:
Ett basiclinne
Ett skitsnyggt linne med ett kors på ryggen som är klippt med massa nitar runt.
En tjocktröja som jag kommer bo i. 
En fluffig och jätte skön långtröja.
Fem par trosor.
En deo.
Hårspray.
En ordentlig rakhyvel.
Ett pussel.
Ett mobilskal, en sån mobilplånbok som alla har. 
Tror det var de jag köpte. Martin hittade två linnen, en tjocktröja, en T-shirt, lego, en bordslampa, ett spel och godis. 
Alla blev vi nöjda! 
 
Nu sitter jag självklart här hos min älskling. Firar 11 månader idag, viktig dag, tiden går fort! 
Snart ett år. Gud vad jag är lycklig med dig Martin! Du är den bästa och den enda! 
Jag älskar dig så otroligt mycket, du är bara min! ♥
 
Peace
 
IKKE ATT FÖRGLÖMMA! Det var juh förbövulen festival förra helgen! Harreguuu vad bra och roligt det var! Var funktionär på fredagen, så jag kom in gratis på lördagen, plus att jag var inne gratis på fredagen och hörde allt! 
Lördagen var sååå rolig! Var uppe hos gudmor med folk och hade det lite gött innan vi drog ner, väl där inne mötte jag upp några kära vänner som det slutade med att jag sprang runt med hela kvällen. Det bästa var självklart Teddybears! Stod längst fram vid stängslet och skrek och sjöng och klappade som en annan idiot! Är det bra så är det bannemej bra! 
Så nu taggar vi inför nästa år då vi hoppas på en lika bra festival! Uport i Ulricehamn.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0